Noi pe Facebook

Ne urmăresc

1822647 Vizitatori

Vizitatori online

Avem 101 vizitatori online


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Un bun venit BOBOCILOR! PDF Imprimare Email
Publicat de Andrei Urecheanu   
Miercuri, 19 Octombrie 2011
Adopta un Boboc!

E toamnă, și cum mereu se spune: ”Toamna se numară bobocii’’, dar nu toți se pot lăuda cu boboci; noi studenții (foști boboci experimentați deja, binențeles) știm că această expresie este predestinată școlilor și universităților, deoarece anume aceste instituții toamna se bucură de cei mai entuziasmați și curioși Boboci. Pentru că anume toamna, la început de an univeristar există câte un prim an, indiferent de liceu sau de facultate, iar acești elevi sau studenți primesc titlul, mitic deja, de Boboc, iar în calitate de acest multstimat „personaj” vor acumula o grămadă de aventuri/amintiri.

Am vrea totuși să ne adresăm studenților și elevilor basarabeni din Galați și să le urăm un bun venit, cât mai călduros! Vreau să le zic că frumosul, naivul „bobocism” o să fie doar odată în viață, deci trebuie să profitați la maxim, toată avalanșa de emoții ce le-ați perceput pentru prima oară în orașul studenției voastre vor rămâne înmagazinate adânc în sufletul vostru, ele vă vor mângâia după „ruptura” de tot ce înseamnă „dulcea casă”. Vi se vor ierta atâtea doar pentru că sânteți Boboci și vi se vor oferi tot atâtea din același motiv. Cât despre câștiguri trebuie să aflați ca sunteți niște norocoși cu toții! Întâi de toate ve-ți avea parte de o instruire deosebită, profesori pe măsură și de ce nu, colegi pe cinste.

Și dacă tot sunteți aici de ce să nu treceți și pragul Ligii Studenților Basarabeni din Galați (LSBG) ca să întâlniți aici oameni minunați care sunt mereu gata să vă ajute să vă integrați mai bine în comunitatea gălățeană. Aici ve-ți întâlni oameni care sunt mereu gata cu un sfat pregătit și o mână de ajutor într-o problema pe care nu o vedeți rezolvată. Și cel mai important e că LSBG-ul demarează la fiecare început de an școlar proiectul „Adoptă un boboc”, care e în totalitate îndreptat spre voi, noi-veniții, scopul său este de a vă oferi oportunități de adaptare, de regăsire în mediul nou, de a socializa cu alți studenți basarabeni, vizionarea unei piese de teatru, vizitarea mai multor instituții de cultura și discuții cu cei care le conduc (Biblioteca “V.A. Urechia”, Muzeul „Casa Cuza”, vizitarea Gradinii Botanice). Bobocii pot profita de acest gen de activități, căci anul acesta e anul vostru, e anul începuturilor și Noului. Noi toți, echipa noastră, vrem să știți că suntem aici și suntem gata să vă ajutăm să ne distrăm împreună și să vă facem să iubiți acest oraș, vrem să vă demonstrăm că nu sunteți singuri și ce este cel mai important, voi sunteți asteptați aici. Chiar dacă la început vă este greu și nu știți dacă ați făcut bine că ați venit aici, cu timpul ve-ți întelege că nu mai știți alt loc unde să vă fi fost mai bine, și aceasta o pot confirma o mulțime de studenți și elevi care au fost și ei ca voi. Să fii student/elev este o perioada prin care trecem noi toți, și cred că ar fi minunat daca am face ca această perioadă să rămână în amintirile noastre ca una din cele mai frumoase părți ale vietii.

Noi, echipa LSBG, ne bucurăm pentru reușitele voastre de a fi admiși la facultățile dorite, de a vă face părinții mândri de voi, odată cu admiterea, dar și în continuare, pe parcursul anilor de studii, iar „magia studenției” este că nimic nu e întâmplător, deci profitați de toate șansele ivite și ține-ți minte că activismul, implicarea vă va ajuta doar să progresați! Deci Boboci, bine ați venit și succes în Anul Vostru!

Echipa LSBGComments
Comentariu nou Căutare
Scrieți comentariu
Nume:
E-mail:
 
Web:
Titlu:
UBB:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Vă rog să introduceți codul anti-spam pe care îl puteți citi în imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Copyright © 2011. Liga Studenților Basarabeni din Galați. Realizat și administrat de Andrei Urecheanu

Parteneri

logoNou   Primăria Municipiului Galați Consiliul Județului Galațiunsr

Adoptă un boboc