Noi pe Facebook

Ne urmăresc

1814553 Vizitatori

Vizitatori online

Avem 102 vizitatori online


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Liga Studenților Basarabeni din Galați ajută familiile afectate de inundații în județul Galați PDF Imprimare Email
Publicat de Andrei Urecheanu   
Miercuri, 06 Noiembrie 2013

Liga Studenților Basarabeni din Galați, membră a Federației Asociațiilor de Basarabeni din România, a donat rechizite școlare dar și haine pentru copiii din familiile afectate de inundațiile din luna septembrie anului curent în comuna Costache Negri, județul Galați.

La apelul Ligii Studentilor Basarabeni din Galati au raspuns primaria localitatii Giurgiulesti din R. Moldova, in frunte cu doamna primar Tatiana Galatianu dar si doamna Iulia Popov, antreprenor din aceeasi localitate.

Astazi in aceasta zi de joi, un grup de tineri cu initiative au mers in comuna Costache Negri din judetul Galati, pentru a face un gest umanitar prin care sa-si arate bunavointa de a-si ajuta aproapele.

Tinerii odata ajunsi la destinatie au fost placut surprinsi de atmosfera calda, de privirile blande,si fericite dar si de o primire calduroasa din partea colectivului profesoral dar si al primarului din comuna.

De asemenea surpriza a fost si mai mare deoarece tinerii voluntari nu au fost doar bine intimpinati dar au avut ocazia sa viziteze casa memoriala “Costache Negri” de la Manjina (Costachi Negri) una din cladirile de patrimoniu ale judetului Galati in care vizitatorii intra intr-o atmosfera specifica epocii lui Negri, chiar familiara, datorita exponatelor cu valoare memoriala. Inainte de plecare, tinerii basarabeni au lansat primarului propunerea unei colaborari pe termen lung bazata pe proiecte menite sa fortifice relatiile dintre romanii de pe ambele maluri ale Prutului.

In opinia tinerilor voluntary actiunea data a fost o experienta memorabilia deoarece majoritatea studentilor au fost boboci si tot odata li s-a oferit o lectie de cultura si istorie romana. Pe viitor basarabenii promit ca vor mai demara asemenea activitati. “Cu totii suntem oameni si putem trai, doar daca intre noi asa ca fratii noi ne vom iubi”. 

Echipa LSBGComments
Comentariu nou Căutare
Scrieți comentariu
Nume:
E-mail:
 
Web:
Titlu:
UBB:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Vă rog să introduceți codul anti-spam pe care îl puteți citi în imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Copyright © 2011. Liga Studenților Basarabeni din Galați. Realizat și administrat de Andrei Urecheanu

Parteneri

logoNou   Primăria Municipiului Galați Consiliul Județului Galațiunsr

Adoptă un boboc