Noi pe Facebook

Ne urmăresc

1815463 Vizitatori

Vizitatori online

Avem 139 vizitatori online


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

„Tradiții și obiceiuri pe ambele maluri ale Prutului” PDF Imprimare Email
Publicat de Andrei Urecheanu   
Sâmbătă, 25 Mai 2013

EuroDezvoltare

“Nimic nu ne face mai necesar în lumea asta ca iubirea ce o avem pentru semenii noștri” acest citat de Goethe este deviza Asociatiei EuroDezvoltare, care în perioada 25-26 mai, a organizat în parteneriat cu Liga Studentilor Basarabeni din Galati (LSBG), o excursie în orasul Galati pentru voluntarii Asociației “Succes” din orasul Cahul.

Voluntarii din Cahul au sosit sâmbătă, 25 mai, la orele 9:00. După ce au fost informați asupra programului de vizită și a activităților din perioada sejurului, voluntarii cahuleni au participat între orele 11:00-15:00 la evenimentul cultural-artistic „Doina Prutului” la Centrul Euro Business Plus. Invitați speciali ansamblul „Glasul Odăieșilor” din comuna Vânători, sat Odaia Manolache. Cântece și dansuri populare, expoziție de măști populare, concursuri.

Seara tinerii au avut parte de destindere și socializare prin jocuri: tenis de masa, rummy, sah, table (invitații din Cahul, voluntarii Centrului CETATE).

Duminica 26 mai li s-au alăturat voluntarilor celor două ONG-uri și voluntari de la Liga Studenților Basarabeni din Galați, care au participat la activitați sportive: volei, handbal, fotbal. Între orele 11:00-14:00 au avut loc dezbateri pe tema „Tradiții și obiceiuri pe ambele maluri ale Prutului” – prezentare, dezbatere, workshop (invitații din Cahul, Liga Studentilor Basarabeni, voluntarii Centrului CeTATE. În cadrul dezbaterilor s-a abordat și tema „Metode de motivare pantru o implicare mai activa a voluntarilor în ONG”. Voluntarii au încercat să depisteze cauzele pentru care unii tineri nu sunt destul de motivați să facă voluntariat, dar au adus și soluții.

În incheiere tinerii s-au aratat foarte mulțumiți de ospitalitatea Asociației Euro Dezvoltare și și-au arătat dorința de a mai reveni în Galați.

Ștefan Bejan, vicepreședinte LSBGComments
Comentariu nou Căutare
Scrieți comentariu
Nume:
E-mail:
 
Web:
Titlu:
UBB:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Vă rog să introduceți codul anti-spam pe care îl puteți citi în imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Copyright © 2011. Liga Studenților Basarabeni din Galați. Realizat și administrat de Andrei Urecheanu

Parteneri

logoNou   Primăria Municipiului Galați Consiliul Județului Galațiunsr

Adoptă un boboc