Noi pe Facebook

Ne urmăresc

1815460 Vizitatori

Vizitatori online

Avem 139 vizitatori online


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Rezoluţia FAB România “Rolul României în Economia Pro-Europeană a Republicii Moldova” PDF Imprimare Email
Publicat de Andrei Urecheanu   
Miercuri, 19 Iunie 2013

conferinta

FAB România, cu sprijinul şi consilierea membrilor Comisiei pentru Românii de Pretutindeni din Senatul României, doresc să se implice activ şi concret în reformarea societaţii moldoveneşti. Şi întrucât, vrem să dovedim că faptele ne caracterizează, am organizat, marţi,18 iunie,la Palatul Parlamentului, conferinţa „Rolul României in economia Pro-Europeană a Republicii Moldova”, un prim pas spre crearea unor punţi de solidaritate şi sprijin necesare ţării noastre pentru a depăşi impasul socio-econimic în care se află şi a încuraja investitorii ”să treacă Prutul”. FAB România şi-a propus un patreneriat pe termen lung cu instituţiile statului român care pot să ne sprijine în demersurile noastre menite a asigura Coaliţia de guvernare de la Chisinău, deşi suntem studenţi în afara graniţelor, dorim să participăm activ la construirea vitorului societăţii noastre şi ne străduim, prin maturitate şi implicare socială, să poziţionăm Republica Moldova pe harta democraţiilor europene.

FAB România a abordat, la conferinţă, teme sensibile şi de actualitate, referindu-se la necesitatea incurajării investiţiilor românesti în Republica Moldova, precum şi a creării unui fond de garantare comun româno-moldovean, prin care să fie sprijiniţi tinerii investitori şi oamenii de afaceri de pe cele două maluri ale Prutului, dezvoltarea unei platforme online care să cuprindă oportunitaţile de angajare în Republica Moldova a tinerilor ce doresc să se întoarcă acasă.

FAB Romania mulţumeste Comisiei Senatoriale şi, în special dl. Viorel Badea, că ne creditează ca principala fortă de dialog a tinerilor basarabeni in raport cu autoritaţile române, că ne susţine propunerile şi ne tratează ca pe un partener cu petenţial real de a schimba lucrurile în bine pentru societatea moldoveană... Mulţumim invitaţilor: Sorin Andrei - Director BCR Chişinău, Nicolae Marin – Preşedinte Comisia pentru Românii de Pretutindeni, Stefan Buciuşcanu - reprezentant Ambasara Republicii Moldova la Bucureşti, Remus Trandafir – Project Developer, TME, care ne-au vorbit despre experienţele în afaceri şi potenţiale proiecte în care am putea să ne implicăm. Vom fi prezenţi şi în toamnă la Chisinău, pentru a reafirma, in cadrul unor conferinţe similare, întreaga disponibilitate de a contribui la reformarea ţării.Comments
Comentariu nou Căutare
Scrieți comentariu
Nume:
E-mail:
 
Web:
Titlu:
UBB:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Vă rog să introduceți codul anti-spam pe care îl puteți citi în imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Copyright © 2011. Liga Studenților Basarabeni din Galați. Realizat și administrat de Andrei Urecheanu

Parteneri

logoNou   Primăria Municipiului Galați Consiliul Județului Galațiunsr

Adoptă un boboc