Noi pe Facebook

Ne urmăresc

1825186 Vizitatori

Vizitatori online

Avem 63 vizitatori online


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Liga Studenților Basarabeni din Galați a aderat la UNSR PDF Imprimare Email
Luni, 22 Aprilie 2013

unsrLiga Studenților Basarabeni din Galați (LSBG), membră a Federației Asociațiilor de Basarabeni din România, a decis în cadrul Adunării Generale din data de 18 aprilie 2013, aderarea la Uniunea Națională a Studenților din România.

Uniunea Națională a Studenților din România este o federație apolitică ce are ca scop reprezentarea intereselor socio-profesionale ale studenților din România.

Reunind organizații studențești din: București, Craiova, Iași, Timișoara, Petroșani, Galați, Târgu-Jiu, Reșița, Pitești, Ploiești, Bacău, federația este un puternic partener de dialog al Ministerului Educatiei si Cercetarii și nu numai.

La baza acestei hotărâri a Adunării Generale stă dorința membrilor asociației de a se integra mai bine în societatea românescă dar și dorința de a intensifica dialogul dintre asociație (LSBG) și autoritățile publice.

Liga Studenților Basarabeni din Galați este o organizație apolitică, independentă, neguvernamentală, nonprofit cu caracter cultural şi social ce funcţionează pe principiile democraţiei şi a libertăţii şi are ca principale scopuri şi obiective: afirmarea şi promovarea valorilor spiritualităţii române tradiţionale în rândurile tinerilor, promovarea drepturilor tinerilor studenţi basarabeni şi educarea lor în spirit naţional, democratic şi pro-european, crearea unei relaţii mai strînse de colaborare între tinerii români: cetăţeni ai României sau din afara graniţelor.

Departament Media și ComunicareComments
Comentariu nou Căutare
Scrieți comentariu
Nume:
E-mail:
 
Web:
Titlu:
UBB:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Vă rog să introduceți codul anti-spam pe care îl puteți citi în imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Copyright © 2011. Liga Studenților Basarabeni din Galați. Realizat și administrat de Andrei Urecheanu

Parteneri

logoNou   Primăria Municipiului Galați Consiliul Județului Galațiunsr

Adoptă un boboc