Noi pe Facebook

Ne urmăresc

1815465 Vizitatori

Vizitatori online

Avem 139 vizitatori online


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Conferinţa asociaţiilor de tineri basarabeni din România cu autorităţile publice din România şi R. Moldova PDF Imprimare Email
Publicat de Andrei Urecheanu   
Joi, 14 Martie 2013

Conferința este organizată de Liga Studenților Basarabeni din Galați în parteneriat cu Federația Asociațiilor de Basarabeni din România. Va începe la ora 13.00, 15 martie 2013, la sediul central al Universității "Dunărea de Jos" din Galați. La conferință vor participa: Gențiana Șerbu – Consul General al României la Cahul, Nicolae Bacalbașa – Președintele Consiliului Județean Galați, Iulian Bârsan – Rectorul Universității ,,Dunărea de Jos”, Florin Tudor – Decanul Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice din cadrul Universității ,,Dunărea de Jos”, Cristi Dumitru – Director general al Istitutului ,,Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. De asemenea la eveniment vor participa și președinți ai asociațiilor de tineri basarabeni din 10 orașe din România. Parte din conferință este și prezentarea volumului “Istoria românilor dintre Prut și Nistru” de Ioan-Aurel Pop, care va avea loc spre sfârșitul conferinței. Participanții vor primi în dar câte un exemplar din lucrarea sus-menționată, dar și câte un exemplar din lucrarea “Istoria Basarabiei” de Ștefan Purici. Donația de carte vine din partea Institutului "Eudoxiu Hurmuzachi" pentru românii de pretutindeni.

Scopul conferinței este de a intensifica colaborarea dintre asociațiile de basarabeni din România cu autoritățile publice din România și Republica Moldova și de a pune bazele unor noi proiecte.

coferintaComments
Comentariu nou Căutare
Scrieți comentariu
Nume:
E-mail:
 
Web:
Titlu:
UBB:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Vă rog să introduceți codul anti-spam pe care îl puteți citi în imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Copyright © 2011. Liga Studenților Basarabeni din Galați. Realizat și administrat de Andrei Urecheanu

Parteneri

logoNou   Primăria Municipiului Galați Consiliul Județului Galațiunsr

Adoptă un boboc