Noi pe Facebook

Ne urmăresc

1825191 Vizitatori

Vizitatori online

Avem 68 vizitatori online


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Împreună putem să facem mai mult! PDF Imprimare Email
Publicat de Andrei Urecheanu   
Marţi, 05 Martie 2013

experienta cahul“Împreună putem să facem mai mult!” Aceasta este deviza voluntarilor Centrului PRO EUROPA din Cahul, care au făcut o vizită la Galați în acest weekend. Aceată excursie a fost organizată de către asociația Euro Dezvoltare și Liga Studenților Basarabeni din Galați (LSBG).

Sâmbătă, doi martie, când au sosit în Galați, oaspeții au avut parte de o zi încărcată de vizite la Catedrală, Muzeul de Artă Vizuală și Casa Memorială “Alexandru Ioan Cuza” și o plimbare plină de emoții plăcute pe faleza Dunării.

Spre sfârșitul zilei a fost organizată o serată de socializare unde am putut face cunoștință cu fiecare dintre vizitatorii noștri. Majoritatea dintre aceștia studiază la două facultăți diferite care, și mai mult, fac parte din două universități diferite. Adevărul este că Universitatea Dunărea de Jos are o extensiune în Cahul, iar studenții reușesc, astfel, să frecventeze două universități odată! Fiind întrebați dacă le-a plăcut Galațiul, oaspeții de peste Prut au mărturisit că ar fi foarte bucuroși să revină aici. Și mai mult, președintele LSBG, Mihai Crețu, a propus un schimb de experiență între tinerii de la Cahul și cei din Galați, deci o vizită de răspuns la Cahul. Ideea a fost în unanimitate susținută de toți cei prezenți și va fi desfășurată și adusă la împlinire pe parcurs.

experienta2

Întreaga serată a fost axată pe veselie, prietenie, karaoke și mult dans. Atmosfera energizată de buna dispoziție a tuturor s-a menținut toată seara și chiar când am plecat mai simțeam ritmul muzicii rasunând in mine.

A doua zi, duminică, a avut loc vizita la atelierul de meșteșugărit, unde toți au fost invitați să confecționeze mărțișoare, felicitări de 1 martie, precum și vizita la Grădina Botanică și planetaium.

Neli Șargu, membru LSBGComments
Comentariu nou Căutare
Scrieți comentariu
Nume:
E-mail:
 
Web:
Titlu:
UBB:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Vă rog să introduceți codul anti-spam pe care îl puteți citi în imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Copyright © 2011. Liga Studenților Basarabeni din Galați. Realizat și administrat de Andrei Urecheanu

Parteneri

logoNou   Primăria Municipiului Galați Consiliul Județului Galațiunsr

Adoptă un boboc