Noi pe Facebook

Ne urmăresc

1825192 Vizitatori

Vizitatori online

Avem 69 vizitatori online


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Liga Studenților Basarabeni din Galați participă la proiectul "Tutoriat Tineri Etnici Români" PDF Imprimare Email
Publicat de Andrei Urecheanu   
Luni, 05 Noiembrie 2012

hurmuzachi 2În perioada 03 – 04 noiembrie 2012, 30 de tineri etnici români aflaţi la studii în centrul universitar Galați, au participat, la iniţiativa Ligii Studenților Basarabeni din Galați, în parteneriat cu Institutul “Eudoxiu Humuzachi” pentru Românii de Pretutindeni și Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, la un nou modul al proiectului “Tutoriat Tineri Etnici Români”. Tinerilor aflați la studiu în Galați li s-au alăturat 30 de studenți etnici români, anul întâi de studiu, studenți în cadrul universităților bucureștene. În cadrul modulelor de educație nonformală, studenții au discutat despre principalele caracteristici ale sistemului universitar din România, au dezbătut problemele specifice cu care se confruntă din punct de vedere academic și au identificat propuneri de soluționare ale acestora. De asemenea, tinerii au avut oportunitatea de a participa la un tur al Municipiului București și de a vizita o parte din principalele obiective culturale din capitală.

Proiectul “Tutoriat Tineri Etnici Români” a fost lansat de Institutul “Eudoxiu Hurmuzachi” la începutul anului 2011, la el paticipând până în prezent 800 de tineri etnici români. Acesta se se adresează tinerilor etnici români aflaţi la studii în România (anul pregătitor şi anul întâi) şi elevilor şi studenţilor etnici români din Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Bulgaria, Albania, Macedonia şi Ungaria.

hurmuzachi  1

Sursa: hurmuzachi.roComments
Comentariu nou Căutare
Scrieți comentariu
Nume:
E-mail:
 
Web:
Titlu:
UBB:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Vă rog să introduceți codul anti-spam pe care îl puteți citi în imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Copyright © 2011. Liga Studenților Basarabeni din Galați. Realizat și administrat de Andrei Urecheanu

Parteneri

logoNou   Primăria Municipiului Galați Consiliul Județului Galațiunsr

Adoptă un boboc