Noi pe Facebook

Ne urmăresc

1815429 Vizitatori

Vizitatori online

Avem 115 vizitatori online


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

IMPORTANT - LISTA ELEVI ADMISI STUDII LICEALE 2012 PDF Imprimare Email
Publicat de Andrei Urecheanu   
Marţi, 04 Septembrie 2012

Vă informăm că, începând cu data de 21.08.2012, Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău primește solicitări de viză de lungă ședere în scop de studii (simbol D/SD) din partea elevilor care au fost admiși la studii liceale în România.

Persoanele interesate se pot prezenta pentru solicitarea vizelor în fiecare zi lucrătoare în intervalul orar 08.00 - 13.30.

Este obligatorie prezența a cel puțin unuia dintre părinți sau tutore legal pentru care, în scopul însoțirii elevului în România în vederea instalării. Secția Consulară va elibera o viză de scurtă ședere, pe baza prezentării dovezii gradului de rudenie cu elevul acceptat la studii și a celorlalte documente necesare (formular de viza, 2 fotografii, pasaport valabil, certificat de nastere, asigurarea medicala de calatorie si dovada mijlocului de transport). Pentru situatiile cand elevul este insotit doar de catre unul dintre parinti, este necesar sa prezentati la dosarul de viza acordul notarial al celuilalt parinte cu privire la obtinerea vizei de lunga sedere in scop de studii.

Recomandam consultarea sectiunii vize din cadrul paginii web a ambasadei in vederea documentarii asupra continutului dosarului de viza de lunga sedere.

Referitor la lista studentilor admisi la studii universitare, Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei din R. Moldova va publica informatiile necesare in masura obtinerii acestora din partea MECTS din Romania.

LISTA ELEVI ADMISI STUDII LICEALE 2012

Vă informăm că au fost aprobate solicitările de viză în scop de studii pentru următorii elevi şi însoţitori: (aceştia se pot prezenta pentru ridicarea vizelor între orele 13.00+16.00 ghiseul 2 de eliberare din str. Gr. Ureche nr.2)

LISTA CU ELEVI SI INSOTITORI CARE AU VIZELE APROBATE

Sursa: chisinau.mae.roComments
Comentariu nou Căutare
Scrieți comentariu
Nume:
E-mail:
 
Web:
Titlu:
UBB:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Vă rog să introduceți codul anti-spam pe care îl puteți citi în imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Copyright © 2011. Liga Studenților Basarabeni din Galați. Realizat și administrat de Andrei Urecheanu

Parteneri

logoNou   Primăria Municipiului Galați Consiliul Județului Galațiunsr

Adoptă un boboc